Вашата кошница

Цена: 30.00 лв.

Библейският код том 1-2 (каталожен номер 14121)

Автор: Майкъл Дроснин Категория: Загадки и Мистерии Издателство: Пергамент Прес Език: Български Корица: Мека корица Състояние: много добро Формат: 16/60/90 Наличност: 1 бр. Година: 2005 Страници: 232,250
В продължение на 3000 години Библията е съхранявала таен код. В средата на 90-те години той е разчетен с компютър от група еврейски математици и откритието им е потвърдено от редица водещи учени и експерти от Пентагона.

Всяко значимо събитие от нашето минало и бъдеще - Втората световна война, холокостът над евреите, кацането на Луната, убийството на Ицхак Рабин и братята Кенеди, избирането на Бил Клинтън и Джордж Буш, издигането на ислямския фундаментализъм и вълната от тероризъм през последните години, краят на нашия свят - всичко е зашифровано в първите пет книги на Стария завет.

Изследователите допускат, че в кода е записана съдбата на всяко човешко същество, неговото раждане, живот и смърт. Може би миналото, настоящето и бъдещето на всеки от нас е заложено в тайния шифър на Библията. Кой е създателят на Библейския код - висш разум от миналото, свръхинтелект от бъдещето или просто Бог?
Едно е сигурно: Библейският код ни заставя да приемем онова, в което самата Библия иска да вярваме - че не сме сами!