Вашата кошница

Цена: 30.00 лв.

Великолепна градина в саксии през всички сезони (каталожен номер 26281)

Категория: Здраве Издателство: Рийдърс дайджест Език: Български Корица: Твърда корица Състояние: отлично Формат: 60/84/16 Наличност: 1 бр. Година: 2001 Страници: 320
Хората отглеждат растения в саксии от хилядолетия. С тази книга ще ви помогнем да постигнете търсения резултат - независимо дали става дума за слънчева тераса или незащитен от вятъра балкон, открит покрив или малко сенчесто дворче.
Градината е този кът от дома, в който можете да си починете, да се насладите на спокойствието и да намерите приятно уединение. С помощта на растения, отглеждани в различни съдове, лено можете да постигнете атмосферата, която отговаря на настроението ви. Редом с цветята могат да се отглеждат подправки и зеленчуци, комбинация, напомняща за градинката пред вилата ви. Цветя, годни за консумация, като латинките и теменужките, растат безпроблемно в стенни саксии и висящи кошници. А любимите ви чери домати можете да отглеждате и в дървено съндъче на перваза. За да изглежда тази градина добре през всички периоди от растежа на растенията, трябва да полагате много грижи. Ако я поливате и торите редовно, тя ще ви се отблагодари с красиви цветя и пресни зеленчуци.