Вашата кошница

Грижи за тялото: Винаги здрави и жизнени (каталожен номер 15611)
Цена: 25.00 лв.

Грижи за тялото: Винаги здрави и жизнени (каталожен номер 15611)

Автор: Марлоу Амброуз Категория: Здраве Издателство: Рийдърс дайджест Език: Български Корица: Твърда корица Състояние: отлично Формат: 60/84/16 Наличност: 4 бр. Година: 2009 Страници: 416
На колко години сте? А на колко се чувствате? Да, остаряването е неизбежно. Но въпреки че с годините младостта си отива, трябва ли заедно с нея да губите здравето, силата и желанието ви за живот?
Най-новите открития опровергават досегашните митове за стареенето и доказват, че начинът на живот е основният фактор, който определя дали ще остареете в отлично здраве или ще изстрадате многобройните т.нар. "възастовозависими" заболявания и неразположения.
Изборът е ваш, колкото и да не ви се вярва. С минимални промени в ежедневието си скоро ще забравите за големите и малките здравословни проблеми, които отнемат радостта от живота. Никога не е твърде късно или твърде рано да започнете.
Иззавиено "Грижи за тялото" ще ви насочи в правилната посока с ценни съвети и актуална информация. Книгата ще се превърне във вашия пътеводител за добро самочувствие, прекрасен външен вид и отлична форма за цял живот.