Цена: 8.00 лв.

Детска енциклопедия (каталожен номер 24142)

Автор: Джейн Елиът, Колин Кинг, Сюзън Крауфорд, Анабел Крейг Категория: Детска класика, Книги за деца и юноши, Приказки Издателство: Петър Берон Език: Български Корица: Твърда корица Състояние: добро Формат: 60/90/16 Наличност: 1 бр. Година: 1990 Страници: 128
Мили малки читатели, пред вас е една чудесна книга. Тя се нарича енциклопедия, защото от нея може да научите много и разнообразни неща както за всекидневния живот, така и за основните постижения на науката. Книгата е създадена в Англия, а после е преведена на различни езици и е издадена в много страни по света. Ето сега и издателство "Д-р Петър Берон" бърза да зарадва любознателните български дечица с хубава, шарена и умна книга.
Сведенията в Детската енциклопедия са подредени в раздели според различните важни теми в живота и науката, обясненията са лесни за разбиране, а има и множество любопитни факти. Веселите илюстрации, нарисувани от Колин Кинг, също служат като обяснения. От страниците на енциклопедията вие не само ще добиете отговори на много от вашите въпроси за света, в който живеем, но ще получите и часове на истинско забавление.
Желаем ви приятно и ползотворно четене!