Вашата кошница

Цена: 45.00 лв.

Канон за здравето (каталожен номер 26607)

Автор: Станчо Станев Категория: Здраве Издателство: БАРД Език: Български Корица: Мека корица Състояние: нова Формат: 30/70/100 Наличност: 4 бр. Година: 2012 Страници: 188
„Канон за Здравето“ се появява на бял свят след дългогодишно изследване на древните лечителски школи и тяхното разбиране за Здравето на Човека и зависимостта му от отношението на самия човек към заобикалящия го свят и Хармонията му с него. Този хвалебствен химн, посветен на Здравето, е написан вхарактерния древен стил на закодиране на важни медицински знания. Показани са само първите две нива на изписване на текста, за да се повдигне поне мъничко завесата на този прастар метод за съхраняване на ценна информация.



Авторът на книгата, известният лечител Станчо Станев, мъдро и увлекателно коментира основните постулати на идващия от древността „Канон за Здравето“, като внимателно ни води и насочва по Пътя на Изцелението и Съвършеното Здраве. Въз основа на натрупания дългогодишен опит и отличното познаване на древната лечителска мъдрост Станчо Станев предлага на своите читатели, почитатели и последователи една „всеобща програма за изцеление“, която символично нарича „ПоЗдрав“.



Заради изключителните си лечителски способности той често е търсен като последна надежда както от обикновените, така и от известни хора с високо обществено положение. В повечето случаи оправдава очакванията на потърсилите от него помощ. С тази малка книжка Станчо Станев цели да помогне и на вас.