Вашата кошница

Котки: В помощ на ученика (каталожен номер 27359)
Цена: 15.00 лв.
Книгата не е налична в момента
Изпрати запитване

Котки: В помощ на ученика (каталожен номер 27359)

Автор: С Ю Афонкина Категория: Домашни любимци Издателство: Златното пате Език: Български Корица: Твърда корица Състояние: добро Формат: 32/84/108 Наличност: няма в наличност Година: 2008 Страници: 94
Вече няколко хиляди години котките – тези грациозни красавици, съжителстват с човека. Днес и ние не можем без тях. Те не само пазят дома ни от гризачите, но и създават уют в нашия живот.

Поредицата „Опознай света“ съчетава в себе си факти, история и увлекателни разкази, пълни с любопитни подробности. Всяка от енциклопедиите е посветена на една тема, което позволява на децата да се фокусират и потопят в определена тема от различни сфери на човешкото знание – история, животински свят, наука, митология и други. Твърдата подвързия и цветно илюстрирани страници придават на изданието луксозна визия. Съотношението между текст и илюстрации е пропорционално разпределено и е съобразено с уменията за четене и усвояване на учениците в началния курс и среден курс на обучение. Поредицата е подходяща, както за самостоятелно четене, така и като източник на допълнителна информация към учебния материал.