Цена: 7.00 лв.

Лоренцо Да Понте.Мемоари

Автор: Лоренцо Да Понте Категория: Биографии и Мемоари Издателство: Музика Език: Български Поредица: Книги за бележити музиканти Корица: Мека корица Състояние: добро Формат: 60/90/16 Наличност: 2 бр. Година: 1990 Страници: 270