Вашата кошница

На запад от смъртта: Езотеричен роман (каталожен номер 21538)
Цена: 12.00 лв.
Книгата не е налична в момента
Изпрати запитване

На запад от смъртта: Езотеричен роман (каталожен номер 21538)

Автор: Луис Ривера Категория: Световна класика, Чужда проза Издателство: Хермес Език: Български Корица: Мека корица Състояние: добро Формат: 32/84/108 Наличност: няма в наличност Година: 2007 Страници: 256
Романът е вълнуващо преплитане на реалния свят и света на фантазиите на героя, който се опитва да разгадае тайната за смъртта на свой приятел. В търсене на истината той стига до загадъчен град, където се озовава във водовъртежа на ужасни мистични събития, които изцяло ще променят неговия живот.
Вплетена в сюжета на книгата е и историята на древния пророк на име Танцуващия, разказана в тайнствен ръкопис, случайно попаднал в ръцете на героя.
Езотеричният роман на Ривера провокира и завладява. Той е капан, в който попадате от първата страница.

Авторът:
Мексиканецът Луис Ривера е един от най-загадъчните латиноамерикански писатели. Неговите книги "превземат" руския книжен пазар преди две години. Разпространяват се в огромни тиражи, обещавайки да станат популярни, колкото романите на Паулу Коелю. Самият Ривера не обича да го сравняват с великия бразилец, а още повече да го наричат негов конкурент. В литературата няма конкуренти - смята Риверa.