Вашата кошница

Цена: 8.00 лв.

Наръчник по билколечение (каталожен номер 13856)

Автор: Милка Николова, Петър Манолов Категория: Здраве Издателство: Медицина и физкултура Език: Български Корица: Мека корица Състояние: добро Формат: 60/90/16 Наличност: 48 бр. Година: 1990 Страници: 171
С всяка измината година все повече хора ползват билки и билкови препарати с цел да подобрят своето здравословно състояние. От натрупания многовековен опит се убеждаваме в реалната полза от лечебните растения, които използвани правилно предлагат изключителни предимства в сравнение с медикаментите и минимални странични ефекти.
Този "Наръчник по билколечение" е първият научен труд за бърза справка написан на ясен език и може да бъде разбран от обикновения читател.
В него ще намерите пълна справка за лечебните растения, докъде са стигнали научните постижения, какви са показанията, противопаказанията, страничните ефекти, взаимодействията между лечебните растения и медикаментите и т.н.
Нито едно друго ръководство няма да ви даде такава пълна информация за билките и толкова детайли за всяка от тях. Няма никакво съмнение, че той ще повиши вашите знания и интерес към фитотерапията.