Вашата кошница

Цена: 10.00 лв.

Наследяване на божиите обещания (каталожен номер 26917)

Автор: Дерек Принс Категория: Религия Издателство: Нов човек Език: Български Корица: Мека корица Състояние: добро Формат: 32/84/108 Наличност: 1 бр.
Бог те кани на едно пътешествие през земята на Неговите обещания и снабдяване - богатствата на твоето наследство в Христос. Процесът, чрез който влизаш в наследството си е сходен с пътуването на израилтяните в Обещаната земя. Бог им даде конкретен начин, по който да завладеят тази земя: стъпка по стъпка, етап по етап, регион след регион. Той обеща: „Всяко място, на което стъпи стъпалото на крака ви, Аз съм ви го дал" (Исус Навин 1:3).
Подобно и ти, когато встъпваш в Божиите обещания във всяка област на твоя живот, ще завладяваш все повече и повече от наследството си като наследник на Неговото царство.
Всеки ден се изправяме пред различни предизвикателства, които могат да бъдат посрещнати чрез Божието мощно снабдяване. По съвсем практичен начин известният Библейски учител Дерек Принс ти показва как да подхождаш към трудностите и как да бъдат снабдени нуждите ти, като прилагаш конкретните обещания, подходящи за всяка ситуация.
Божието снабдяване е в Неговите обещания и Неговите обещания са нашето наследство — не само във вечността, но и в този момент. Започни да вървиш през земята на Божиите обещания и изискай своето наследство. „[Бог] ни е дал всичко, което ни е нужно... Той ни е дал Своите много големи и скъпоценни обещания" (II Петрово 1:3-4).