Вашата кошница

Поредица Исторически романси: Албина (каталожен номер 661)
Цена: 7.00 лв.

Поредица Исторически романси: Албина (каталожен номер 661)

Автор: Колийн Фолкнър Категория: Любовни романи, Романи за жени Издателство: Евразия Език: Български Поредица: Исторически романси Корица: Мека корица Състояние: добро Формат: 84/108/32 Наличност: 1 бр. Година: 1993 Страници: 395
ЕДНА ЖЕНА С МЕЧТИ ЗА БЪДЕЩЕТО.
Лейди Албина Ламберт зарязва перспективния годеник, когото родителите й са избрали, дори без да си даде труда за де запознаят, и заминава за колониална Америка. В пустинните прерии на Мериленд тя е пленена от банда индианци, които се канят да я продадат в робство. В последния момент съдбата й е променена от един суров странник. Неотразимо привлечена от този груб варварин, Албина разбира, че е готова да пожертва свободата си за една нощ екстаз в диво възбуждащите му прегръдки!

ЕДИН МЪЖ, ПРЕСЛЕДВАН ОТ МИНАЛОТО.
Виконт Джефри Рордън решава да се освободи от неприятностите на един предварително аранжиран брак и избира живота с индианците на границата на Дивия Запад. Животът му с племето шоуни обаче е белязан с печата на кървава трагедия. Рордън решава да отмъсти на коварния враг, но на пътя му се изпречва жена с рядък дух и поразителна красота. Джефри не е и предполагал дори, че това ще се окаже жената, заради която е напуснал Англия и заради чиято любов ще е готов да пожертва и живота си!