Вашата кошница

Цена: 10.00 лв.

Предай се на бога с любов (каталожен номер 26915)

Автор: Лиза Бивиър Категория: Религия Издателство: Език: Български Корица: Мека корица Състояние: добро Формат: 32/84/108 Наличност: 1 бр. Страници: 160
Животът на Лиза Бивиър бе смутна буря до момента, в който не откри, че винаги, когато държеше нещата в свои ръце, те тотално се объркваха. Предай се на Бога с любов е нейното пътешествие от страшния трескав контрол към небето на спокойствието и мира под Божия власт. Лиза ни разкрива как да предадем на Бога - живота, съпруга, децата, финансите, работата и служението си. Толкова здраво ли си се вкопчил в живота си, че Бог не може да работи с теб? Пусни всичко от себе си и се наслади на свободата и мира, които Бог ти дава.

"Лиза Бивиър е жена, на която истински се възхищавам. Нейният живот е пример за дълбока вътрешна сила в призванието й да бъде жена, съпруга, майка, приятел и вдъхновен проповедник."

Сюзан Хин, Служенията на Бени Хин"... една от най-въздействашите книги, които някога съм чела по темата за контрола."

Мерилин Хики, Служенията на Мерилин Хики"Освен Библията, това е може би една от най-важните книги, която всяка жена трябва да прочете..."

Линдзи Робъртс, Служение чрез музика"Препоръчвам на всеки Лиза, която сподели своя собствен живот, за да помогне на другите."

Шарън Догърти, Християнски център "Повела""Колко е освежаващо да откриеш някой така честен, себеотдаен, прям и прозрачен като Лиза Бивиър."

Д-р Фучзия Пикет, Служенията на Фучзия Пикет