Вашата кошница

Цена: 12.00 лв.
Книгата не е налична в момента
Изпрати запитване

Свастика на ледовете. Секретната база на нацистите в Антарктида (каталожен номер 9058)

Автор: Ханс Улрих фон Кранц Категория: Загадки и Мистерии Издателство: Паритет Език: Български Корица: Мека корица Състояние: много добро Формат: 32/84/108 Наличност: няма в наличност Година: 2014 Страници: 190
Книгите на Кранц дават възможност на читателя да научи истината за Третия райх, чиято история не е завършила с капитулацията на Германия. Защото Хитлер е бил подкрепян и финансиран от твърде могъщи сили, които действат до ден днешен. Именно на тези сили Кранц посвещава първата си книга „Аненербе – секретният проект на Хитлер”, която издателство „Паритет” издаде през 2013 година за първи път на български език.
През 2014 година „Паритет” издаде „Боговете на Третия райх” и „Златото на Третия райх” от поредицата на Кранц за възхода и краха на нацистката империя. „Свастика на ледовете” е четвъртата книга от тази поредица и е посветена на най-интригуващия секретен проект на нацистите – създаването на секретна база в Антарктида. Построили ли са нацистите своя нов, Четвърти райх на ледения континент и дали той съществува и днес? За това и за много други неща ще прочетете в книгата на Кранц.