Вашата кошница

Цена: 20.00 лв.
Книгата не е налична в момента
Изпрати запитване

Възходът на Атлантида (каталожен номер 18354)

Автор: Патриша Кори Категория: Астрология, Езотерика, Духовни учения, Източна мъдрост Издателство: Аратрон Език: Български Корица: Мека корица Състояние: отлично Формат: 16/60/90 Наличност: няма в наличност Година: 2009 Страници: 272
В тази, изпълнена с мъдрост и пророчески откровения, книга ясновидката Патриша Кори хвърля светлина върху изгубената култура на Атлантида като високоразвита цивилизация и като паралел на настоящата ситуация в света, характеризираща се с промени на Земята, събития с послания и присъствие на извънземни и конспирации на Тайното правителство. “Възходът на Атлантида” представя неписаната история на човечеството, обяснява как и защо великата атлантска цивилизация е била завладяна от една чужда култура, която формира първото Тайно правителство, и как в момента Земята е манипулирана с методи и технологии, които твърде много наподобяват тези, използвани против нашите атлантски предци. Като усвоим и разберем това, на което Атлантида може да ни научи, можем да излекуваме и възродим собствената си силно застрашена цивилизация – това е основното послание на авторката.

Откровенията на сириусианците представляват учения, получени чрез ченълинг от Говорителите на Висшия съвет на Сириус - същества от шестото измерение, които са се посветили на задачата да трансформират човешкото съзнание. Патриша Кори записва информацията от Говорителите от 1997 г. насам. Първите им послания са дадени в книгата й “Космосът на душата”.