Стари и антични книги
Нови, употребявани и антикварни книги

Доставка и гаранции


Цените на всички стоки не включват доставка. Моля прочетете условията и начините за доставка.

Доставки за страната

За да поръчате желаната от Вас стока, е необходимо да маркирате полето: "Поръчай" и да въведете вашите данни. Ще ви изпратим потвърждение на приетата поръчка и сроковете за изпълнение.

1.Куриерска фирма.

На посочения от Вас адрес доставките се извършват от фирма Лео Експрес. Сумата, която трябва да заплатите допълнително върху стойността на поръчката е около 5.50-7.00 лв., зависимо от сумата и обема на поръчката.

На посочения от Вас офис на Еконт Експрес. Сумата, която трябва да заплатите допълнително върху стойността на поръчката е около 5.00-7.00 лв., зависимо от сумата и обема на поръчката.

Важно: За поръчки над 100лв. получавате 10% отстъпка.

2. Български пощи.

В случай, че желаете да ползване услугите на Български пощи, моля напишете го при поръчката в полето: "Забележки".

Внимание: Изискване на куриерската служба е да се посочи мобилен телефон.

Плащането се осъществява чрез:

Наложен платеж - При самата доставка на стоката, като заплащате необходимата сума на куриера.


Рекламации

Поръчаната стока, може да бъде отказана само в следните случаи:
- когато има несъответствие между поръчана и доставена стока. В такъв случай стоката се подменя в срок до 72 часа след заявката на клиента.

След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да направи рекламация и да изиска възстановяване на платената от него сума когато:
- Купувачът има право да направи рекламация в срок до 48 часа от получаването на стоката, ако същата има скрит дефект който не може да бъде установен при получаването и.
- Купувачът има право да върне закупената от него стока в 7-дневен срок от получаването и при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана, без да е нарушена целостта на опаковката, Което е упоменато в чл. 69, ал. 3 от ЗЗППТ. Всички разходи по транспорта на стоката са за сметка на купувача.