Вашата кошница

Цена: 25.00 лв.

AutoCAD 2005 и AutoCAD LT 2005: Учебен курс (каталожен номер 28232)

Автор: Дейвид Фрей Категория: Компютърна литература Издателство: СофтПрес Език: Български Корица: Мека корица Състояние: много добро Формат: 70/100/16 Наличност: 1 бр. Година: 2005 Страници: 720
AutoCAD 2005 & AutoCAD LT 2005

УЧЕБЕН КУРС

БОНУС: ПРИЛОЖЕНИЕ С НАЙ-НОВИТЕ ФУНКЦИИ НА AUTOCAD 2006

AUTOCAD 2005 & AUTOCAD LT 2005: УЧЕБЕН КУРС осигурява навлизането ви стъпка по стъпка в най-новите версии на AutoCAD 2005 и AutoCAD LT 2005 – водещият CAD софтуер за различни потребителски сфери. В това перфектно разчетено ръководство се съдържат кристално ясни пояснения и практически ориентирани учебни материали, които са ви нужни, за да можете да се справяте и с най-сложните проекти за AutoCAD.

Открийте най-новите функции на AutoCAD 2005 докато проектирате и разработвате един цялостен проект. Преминавайте последователно през учебните материали или започнете с която пожелаете глава като изтеглите чертожните файлове от Web сайта на Sybex. Независимо от подхода ви, ще натрупате солидни познания по основните теми и ще научите как да ползвате средствата за висока производителност на AutoCAD, за да работите ефективно.

ПРИДОБИЙТЕ НАЙ-ВАЖНИТЕ УМЕНИЯ ЗА РАБОТА С AUTOCAD

Ориентирайте се в AutoCAD и LT
Научете основните команди и как се настройва един чертеж
Запознайте се с различните кооординатни системи на AutoCAD
Изучете чертожните стратегии
Приложете полярно и обектно следене
Създайте и управлявайте слоеве, цветове и типове линии
Ползвайте блокове и W-блокове
Работете с щриховки и запълвания
Прехвърлете с влачене обекти на AutoCAD от един чертеж в друг
Генерирайте нива и ортографски изгледи
Създайте текстове в чертеж
Управлявайте външни референции
Създайте схеми (layouts) и отпечатайте чертеж на AutoCAD
Ползвайте усъвършенстваните палитри Tools на AutoCAD
Създайте и рендерирайте 3D модел
ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ ЗА РЕАЛНАТА ПРАКТИКА

Първо ръководство за начинаещите в AutoCAD – от водещото издателство за AutoCAD издания!

Посетете Web сайта на издателство Sybex – www.sybex.com, за да изтеглите чертожните файлове на всички учебни материали от книгата, както и бонусни материали за ползване на Интернет с AutoCAD и за атрибутната функция на AutoCAD.

ЗА АВТОРА:
Дейвид Фрей е дългогодишен преподавател по AutoCAD за проектанти от архитектурната, инженерната и строителната сфери, инженери, студенти и преподаватели. Неговите книги за Sybex включват четирите предишни бестселърни издания на AutoCAD: учебен курс и Визуален летящ старт с AutoCAD 2000. Дейвид е магистър по архитектура.