Вашата кошница

Цена: 7.00 лв.

Cosmo нумерология (каталожен номер 3702)

Автор: Росица Шишкова Категория: Астрология, Езотерика, Духовни учения, Източна мъдрост Издателство: Език: Български Корица: Мека корица Състояние: добро Формат: 32/84/108 Наличност: 1 бр. Година: 2011 Страници: 183
Някога чудила ли си се защо избираш точно определен тип мъже, с коя професия би се справила най-добре или защо в дадена ситуация реагираш по начин, който самата ти не разбираш? Хмм, значи е време да се запознаеш със себе си. И нумерологията е един от най-забавните и лесни начини да го направиш!

Защото има причина числата да участват в живота ни. Всяко от тях разказва история. Твоята история. Всяко число има дълбоко значение за теб, притежава собствени вибрация и енергия. А животът ти е изтъкан от числа, които могат да ти помогнат във всяка ситуация, с която се сблъскваш, така че да получиш максимални резултати от нея.

Време е да научиш точно как работи нумерологията и как може да ти помогне да опознаеш по-добре себе си, за да бъдеш по-успешна и по-щастлива и да живееш в хармония със себе си, хората около теб и половинката ти. И най-добрата новина: не се налага да си математически гений, за да изготвиш личния си нумерологичен профил, трябват ти просто малко знания. За твой късмет, в ръцете си държиш един от най-практичните, подробни и лесни за разбиране нумерологични наръчници.

Е, готова ли си да се запознаеш с истинската себе си?