Вашата кошница

Какво забрави Алис
Цена: 14.95 лв.
Книгата не е налична в момента
Изпрати запитване

Какво забрави Алис

Автор: Лиан Мориарти Категория: Съвременни романи Издателство: Хермес Език: Български Корица: Мека корица Състояние: нова Формат: 13х21 Наличност: няма в наличност Година: 2015 Страници: 416
Ще се окаже ли загубата на паметта най-хубавото нещо, което й се е случвало?

Няколко седмици делят Алис от четиридесетия й рожден ден. По време на тренировка във фитнеса тя пада, удря си главата и губи съзнание. Когато се съвзема, Алис е убедена, че е на двадесет и девет. Щастливо омъжена за Ник и бременна с първото им дете.

Постепенно разбира, че инцидентът е заличил последните десет години от живота й. И че жизнерадостното момиче се е превърнало във властна и раздразнителна жена на средна възраст. Жена в страхотна форма, която носи скъпи дрехи и бижута и чийто график е запълнен до последната минута. Жена, която се намира в процес на развод и води оспорвана битка за попечителските права на трите си деца, за чието съществуване не си спомня.

Зa десет години животът на Алис се е променил до неузнаваемост. Превърнала се е в човек, когото едва разпознава и никак не харесва. Възможно ли е да започне отначало?